Доставка правильного харчування

Пн-Пт: 8:00-20:00

Пн.
Вт.
Ср.
Чт.
Пт.
Сб.
Нд.
+38 (093) 678-74-80

Замовити дзвінок

Особистий кабінет
0
Особистий кабінет
Особистий кабінет
+38 (093) 678-74-80

Замовити дзвінок

Пн-Пт: 8:00-20:00

Пн.
Вт.
Ср.
Чт.
Пт.
Сб.
Нд.

«RIGHT FOOD» — компанія з 5-ти річним досвідом у сфері доставки здорового харчування.

Ми надамо практичну допомогу при відкритті підприємства громадського харчування, від визначення концепції до запуску підприємства і «гарантійного» супроводу.

Отримайте консалтингову пропозицію на пошту .

"Як відкрити доставку їжі?" - найскладніше питання в нашій діяльності. Завдяки досвіду відкриття підприємств громадського харчування, і знанням тонкощів ресторанної кухні, ми допоможемо Вам уникнути помилок, що неминуче виникають під час організації ресторанного бізнесу, і гарантуємо стабільний виробничий процес.

Завантажити презентацію

Ми створили покроковий консалтинговий проект:

1. Визначення концепції підприємства громадського харчування:

  • Аналіз підприємств-конкурентів. (Які ресторани, підприємства громадського харчування можуть скласти конкуренцію...)
  • Аналіз концепції виходячи з місця розташування, наявності конкурентів у цьому районі, сегменті
  • Ринок служб доставки готових програм харчування освоєний менш ніж на 20%, і за нинішніх темпів розвитку ніша далека від повного насичення.
  • Визначення цільової аудиторії

2. Визначення концепції підприємства громадського харчування:

  • Складання проекту меню, узгодження проекту із замовником
  • Закупівля необхідного інвентарю, обладнання та посуду
  • Контрольне відпрацювання страв, визначення технологічних втрат і виходу готової страви.
  • Розробка документації на страви: Техніко-технологічна карта (ТТК) з розрахунком усіх необхідних параметрів, Акт контрольного опрацювання страв, Калькуляція, Обґрунтування розрахунків…
  • Складання меню у форматі MS Word або Excel, з описом страв, складання листа калорійності, складання рецептур для кухарів
  • Складання Закупівельного листа
  • Консультації з визначення продажної ціни страви на підставі розрахованої собівартості.
  • Приготування та оформлення страв для фотосесії
  • Підбір і рекомендація до найму персоналу кухні
  • Навчання кухарів приготування страв меню згідно з технологією
  • Навчання су-шефів, менеджерів, логістів, кур'єрів
  • Робота з постачальниками, навчання закупівельників, навчання кухарів прийому продуктів
  • Впровадження системи обліку продукції
  • Підтримка проекту протягом 30 днів

МИ ЗАБЕЗПЕЧУЄМО ПІДТРИМКУ НА ВСІХ ЕТАПАХ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ

  • Юридичне оформлення
  • Підбір, навчання і розвиток персоналу
  • Налаштування та впровадження бізнес-процесів
  • Робота з обліковою програмою
  • Налаштування логістики

Хочете відкрити свій бізнес у сфері громадського харчування?

Завантажити презентацію